ANKARA / ALTINDAĞ - Yenihayat İlkokulu

Ara

2019-2023 Stratejik Plan Güncellememiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından onaylanmış olup Stratejik Plann yayınlanması uygun görülmüştür.

Değerli velilerimiz;

e-devlet üzerinden artık Velisi bulunduğumuz öğrencilerin "Öğrenci Belgesi" mi alabilmeniz mümkündür.

İşlem basamakları;

1- Milli Eğitim Bakanlığı,

2- Kurumsal İşlemler,

3- Öğrenci belgesi sorgulama,

4-Barkodlu belge oluştur.

Ekm

Okulumuz günlük ders saatleri çizelgede görüldüğü üzere değişmiş olup 14 Ekim 2019 Pazartesi gününden itibaren uygulamaya geçilecektir.

Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Nis

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023 Vizyon belgesi doğrultusunda öğretmenlerimizin mesleki ve kişisel yeterliliklerinin artırılması, eğitim-öğretim çalışmalarında ihtiyaç duyacakları noktalarda birikimlerini güçlendirilmesi ve gelişmesine imkan sağlamasına yönelik olarak Hazırlanan´ Başkent Öğretmen Atölyeleri Projesi´ 2019 Nisan-Haziran dönemi planlama ve hazırlık çalışmalarını tamamladık.

Başkent Öğretmen Atölyeleri Proje İzleme Ve Yürütme Kurulu

Ara