2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YENİHAYAT İLKOKULU

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEM

28 Eylül 2021 Salı günü saat 14.40'da Yenihayat İlkokulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, okulumuzda yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi ve bilgilerinizi rica ederim.

Saygılarımızla.

Yasemin YEMEZ

Okul Aile Birliği Başkanı

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış, yoklama ve toplantı yeter sayısının tespiti.

2. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3. Açık oylama ile üye veliler arasından bir divan başkanı ve bir katip üye seçiminin yapılması.

4. Okul Müdürünün Konuşması.

5. 2020-2021 dönemine ait yönetim kurulu faaliyet raporunun Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin YEMEZ tarafından okunması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

6. 2020-2021 dönemine ait denetim kurulu raporunun Refiye Gülnur FİLİZ tarafından okunması, görüşülmesi ve ibraya sunulması.

7. Yönetim ve Denetleme Kurulu seçimleri için aday listelerinin belirlenmesi ve DİVAN'a sunulması.

8. Okul Aile Birliği Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek üyelerin açık oylama ile seçilmesi:

•Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

• Denetleme Kuruluna; Öğretmenler Kurulunca seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

9. İhtiyaçların giderilmesine yönelik okul-aile birliği yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

10. Okulun eğitim-öğretim ve hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

11. Dilek ve Temenniler.

12. Kapanış

14/09/2021

Safiye Canan ÖZTÜRK

Velilerimizin dikkatine:

Okulumuzun ders saatleri bu şekilde olup,öğle arası 12.15-12.55 arasındadır.Ayrıca anasınıflarımızın ders saatleri 08.50-13.50 arasıdır.

Tem

Haz

Hizmet belgeleri,e devlet kapısı üzerinden "Kurumlar/Milli Eğitim Bakanlığı/Personel Hizmet Belgesi Sorgulama/Personel Hizmet Belgesi Sorgulama" başlıkları altında hizmete açılmıştır.

Haz

Çocuklar için "Dijital Mahremiyet Kılavuzu" yayınlandı.

Okulumuza ait sosyal medya hesaplarından bizi takip edebilirsiniz.Linkler aşağıya bırakılmıştır.

Haz

Okul Aile Birliğimizin gelir gider durumu liste halinde aşağıda sunulmuştur.

Paylaşılan web adresine girerek konu tekrarına yönelik örnek soru ve test çözümleri yapabilirsiniz.

Kas

30 Kasım-04 Aralık 2020 tarihleri arasında TRT EBA uzaktan eğitim yayınları aşağıdaki gibidir.

Kas

Tem

Okul Öncesi Kayıtlarımız başladı.69-71 aylık çocuklar öncelikli olmak üzere 2015 yılında doğan çocuklarımızı Anasınıfımıza bekliyoruz.

Haz

15-19 Haziran 2020 tarihleri arasında EBA üzerinden yapılacak canlı ders anlatımları tabloda belirtildiği şekildedir.