Haz

08-12 Haziran 2020 tarihleri arasında EBA üzerinden yapılacak canlı ders anlatımları tabloda belirtildiği şekildedir.

Haz

01-05 Haziran 2020 tarihleri arasında EBA üzerinden yapılacak canlı ders anlatımları tabloda belirtildiği şekildedir.

25-29 Mayıs 2020 tarihleri arasında EBA üzerinden yapılacak canlı ders anlatımları tabloda belirtildiği şekildedir.

18-22 Mayıs 2020 tarihleri arasında EBA üzerinden yapılacak canlı ders anlatımları tabloda belirtildiği şekildedir.

11-15 Mayıs 2020 tarihleri arasında EBA üzerinden yapılacak canlı ders anlatımları tabloda belirtildiği şekildedir.

04-08 Mayıs 2020 tarihleri arasında EBA üzerinden yapılacak canlı ders anlatımları tabloda belirtildiği şekildedir.

24 Nisan-01 Mayıs 2020 tarihleri arasında EBA üzerinden yapılacak canlı ders anlatımları tabloda belirtildiği şekildedir.

23 Nisan 2020 Tarihinde Başlayacak Olan EBA Uzaktan Eğitim Modülü Haftalık Ders Programı Yayınlanmıştır.

Çocuklarımızın  ebeveynleriyle güzel anılar biriktirmeleri için Okul Öncesinden 8.Sınıfıa kadar evde etkinlik tavsiyelerinin yer aldığı ve Bakanlığımız tarafından hazırlanan Uzaktan Eğitim Yakından İlgi setine Ağaıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz.

13 Nisan 2020 Tarihinde Başlayacak Olan EBA Uzaktan Eğitim Modülü Ders Programı Yayınlanmıştır.

30 Mart 2020 Tarihinde Başlayacak Olan EBA Uzaktan Eğitim Modülü Ders Programı Yayınlanmıştır.

23 Mart 2020 Tarihinde Başlayacak Olan EBA Uzaktan Eğitim Modülü Ders Programı Yayınlanmıştır.

TRT Eba Tv Frekans Bilhileri Aşağıda Yer Almaktadır.

Bakanlığımız tarafından geliştirilen; öğretmen, öğrenci ve velilerin kullanımına sunulan EBA'nın nasıl kullanılacağı ile ilgili video gösterimleri ve simülasyonlar yayınlanmıştır.

İzlemek için linke tıklayınız.

Şbt

2.Dönem veli toplantılarımız 12 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 14.20'de her öğrencinin kendi sınıfında yapılacaktır.Toplantıya katılımınızı önemle rica ederim.