Okulumuz Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından haşerelere karşı ilaçlandı.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuz 3. sınıf ve 4/B sınıfları 28 Nisan 2023 Cuma günü Anıtkabir ve Pembe Köşk gezilerine katılmıştır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Aşağıdaki linklere tıklayarak okulumuza ait youtube kanalından haber videolarını izleyebilirsiniz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü Programının hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce planlanan ÇEDES toplantısına katılım sağladık.

Ock

Bakanımız Sayın Mahmut Özer'in talimatlarıyla hayata geçirilecek olan okulöncesi öğrencilerine bir öğün beslenme desteğiyle ilgili istişare toplantısına katılım sağladık.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karne heyecanı yaşayan kıymetli öğrencilerimizi ve onları geleceğe en iyi şekilde hazırlayan fedakar öğretmenlerimizi tebrik ediyor, verimli bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyoruz.

Ara

Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı...

Okulumuz anasınıfı ve 3/B sınıfının etkinlikleri.

Ara

Okulumuz ilk e-twinning kalite etiketini aldı

R.Gülnur FİLİZ öğretmenimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun  tahrip olan bahçe zemini Altındağ Belediyemiz tarafından asfaltlandı.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün denetiminda Altındağ Atatürk MTAL'de düzenlenen "Eğitim Planlaması" toplantısına katılım sağladık.

Ara

24 Kasım öğretmenler günümüzü hazırlanan programla kutladık.

Kas

İlçemizin düzenlediği "Kitaplarla Yaşamı Dokuyorum" kitap okuma yarışmasında iddialıyız.

Kas

Aramızdan ayrılışının 84. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yılı Kutlu Olsun!