Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan YILDIRIM'ın başkanlığında şube müdürlerimizin de katılımıyla 05.09.2023 Salı günü Ankara Lisesi'nde gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı okul müdürleri toplantısına katılım sağladık.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı mesleki çalışmaları Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN'in konuşması ile başladı.Yeni öğretim yılı öğretmen,öğrenci ve velilerimize hayırlı olsun.

Eyl

Teknofest 2023 coşkusuna ortak olduk.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ağu

İl Milli Eğitim Müdürümüz  Yaşar KOÇAK'ın katılımlarıyla Cemil Meriç Kültür Merkezinde düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Bölgeleri Okul Müdürleri Toplantısına katılım sağladık.

Ağu

Okulumuz su deposu 22/08/2023 tarihinde ASKİ görevlileri tarafından temizlendi.

Ağu

Bahçemizin otları Altındağ Belediyesi elemanları tarafından temizlendi.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

22 Haziran 2023 Perşembe günü Cebeci Ortaokulunda gerçekleştirilen “2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sene sonu okul müdürleri toplantısı”na katılım sağladık.

Haz

İlçe MEM Sene Sonu Zümre Öğretmenler Kurulu toplantıları online olarak gerçekleştirildi.Katılım sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Sene sonu öğretmenler kurulu toplantımız 19 Haziran 2023 Pazartesi günü 10.00'da zoom üzerinden gerçekleştirildi.

4. Sınıf öğrencilerimize mezuniyet etkinliği düzenledik. ‍‍

Sevgili öğrencilerimize tüm eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Haz

2022-2023 eğitim-öğretim yılını geride bıraktık. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Havaların ısınmasıyla yüzme etkinliklerimiz başlamış oldu.Altındağ Mavi Vatan yüzme havuzunda her salı ve çarşamba keyifle bu etkinliği tüm okul olarak gerçekleştiriyoruz.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kurtuluş mücadelemizin ve Cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

youtube video linkleri aşağıdadır.

2-3-4. sınıflar olarak 17 Mayıs 2023 Çarşamba günü Kelime Müzesi’ne gittik.