Ara

Okulumuz Anasınıfı,Özel Eğitim Sınıfı ve 2-A sınıfları 28/12/2023 tarihinde Rahmi Koç Müzesi ziyaretine katılmıştır.

Ara

Sağlık Bakanlığı,Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Ulusal Alerji ve Klinik İmmünoloji Derneği'nin "Alerjinin Farkına Var!" projesi kapsamında "Çocukların Anafilaksi Durumlarında Öğretmenlerin Adrenalin Otoenjektör Kullanması" konulu eğitim programına okul olarak katılım sağladık.

Ara

01-10 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan ATO Congresium Kitap Fuarı'na bütün okul olarak katılım sağladık.

Ara

Sıfır Atık belgemizi aldık.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 1/A ve 1/B sınıfı öğrencileri öğretmenleri nezaretinde Anıtkabir ziyaretine katıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğimiz Saygı Duruşu, ardından İstiklal Marş ile başladı.Okul Müdür Yardımcımız Erdem Hüseyin ARSLAN'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ardından öğrencilerimizin şiirleri ve gösterileri yer aldı.Sosyal hizmetler ilçe teşkilatı,mahalle muhtarımız ve dernek başkanımızın okulumuza ziyareti ile mutlu olduk.

Kas

Öğrencilerimizle bugün Erimtan Müzesindeydik. Kil Tablet Atölyesinde yazının icadı ve tarihsel gelişimi ile ilgili bilgi aldık. Ayrıca öğrencilerimiz kendi kil tabletlerini de yaptılar.

Kas

Altındağ Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarfından 15/11/2023 Çarşamba günü Atatürk MTAL'de düzenlenen İhmal ve İstismar bilgilendirme toplantısına katılım sağladık.

Kas

Sahiplendiğimiz fidan ile geleceğe nefes olduk.

Kas

Cumhuriyetimizin 10.yılı kapsamında Ankara Kalesinde bulunan Toplum Eğitim Merkezinde Dr.Lale ÖZDEN'in öğrencileri ile birlikte hazırladığı milli mücadele kahramanlarından Şerife Bacıyı anlatan sergisine ve sonrasında kukla gösterisine katıldık.

Kas

Okullarda diyabet konulu eğitim tolantısına  katılım sağladık.

Kas

Vefaının 85.yıldönümünde Cumhuriyetimizn kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle minnetle anıyoruz.

Kas

01 Kasım 2023 Çarşamba günü Atatürk MTAL'de gerçekleştirlenOkul Sağlığı Komisyonu Toplantısına katılım sağladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılını okulumuzda öğrenci ve velilerin geniş katılımı ile çoşkulu bir şekilde kutladık.100. yaşın kutlu olsun Cumhuriyetimiz!

Ekm

26 Ekim 2023 Perşembe günü okulumuz 2. sınıf kız öğrencileri ile Altındağ Mavi Vatan yüzme havuzundaydık.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.