ANKARA / ALTINDAĞ - Yenihayat İlkokulu

Kas

Okullarda diyabet konulu eğitim tolantısına  katılım sağladık.

Kas

Vefaının 85.yıldönümünde Cumhuriyetimizn kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle minnetle anıyoruz.

Kas

01 Kasım 2023 Çarşamba günü Atatürk MTAL'de gerçekleştirlenOkul Sağlığı Komisyonu Toplantısına katılım sağladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılını okulumuzda öğrenci ve velilerin geniş katılımı ile çoşkulu bir şekilde kutladık.100. yaşın kutlu olsun Cumhuriyetimiz!

Ekm

26 Ekim 2023 Perşembe günü okulumuz 2. sınıf kız öğrencileri ile Altındağ Mavi Vatan yüzme havuzundaydık.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Altındağ Toplum Sağlık Merkezi tarafından 25 Ekim 2023 Çarşamba günü okulumuz 1. ve 4.sınıf öğrencilerine "İşitme Tarama Testi" uygulandı.

Ekm

Ankaramızın başkent oluşunun 100.yılı bir programla kutlandı.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında sınıflarda deprem konusunda eğitim verilmiş ve tahliye tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen “Başkent Öğretmen Atölyeleri” projesi kapsamında yüz yüze düzenlenen öğretmen eğitimlerinin devamı niteliğinde, 10 Ekim 2023 Salı günü 13:30-16:00 saatleri arasında, Çankaya Sıhhıye Atatürk Lisesinde  “Su Elçileri- İnsanı Dönüştür- Doğa ve Su Kaynaklarının Korunması” temalı seminere katılım sağladık.

Ekm

Okulumuz 2-A ve 4-A sınıfı öğrencileri çocuk ressam Alikemal ERYAMAN'ın kalede sergilenen resim sergisini gezdi.

Ekm

Altındağ Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Rehber Öğretmen-Psikolojik Danışmanı olmayan okular için Rehberlik Toplantısına katılım sağladık.

Ekm

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri R.Gülnur FİLİZ eşliğinde Erimtan Müzesinde gerçekleştirilen "Mağara Ressamları" konulu atölye çalışmasına katılım sağladı.

Eyl

Altındağ Sosyal Hizmet Müdürlüğü yöneticileri ile okulumuzda yılboyu yürütülebilecek çalışmaları planlamak için bir araya geldik.

Eyl

26 Eylül 2023 Salı günü Atatürk MTAL'de düzenlenen Stratejik Plan hazırlama toplantısına katılım sağladık.

Eyl

İlköğretim Haftası Kutlama Programımız.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.