Altındağ İlçe Sağlık Müdürlüğünce personelimize "Uyuz Hastalığı" konusunda bilgilendirme eğitimi yapıldı.Dr.Emre BULUT ve Ebe Hamide ÜNAL'a teşekkür ederiz.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yılında Mehmet Akif ERSOY'u saygı ve minnetle anıyoruz.Milli Marşımızı çocuklarımızdan dinlemenin gururu paha biçilemez...

Türkiye genelinde saat 10.05'te gerçekleştirilen Deprem ve Yangın Tatbikatına biz de katıldık.Tatbikat öncesi konu hakkında bilgilendirme çalışması yapılarak farkındalık oluşturuldu.

Ankara İl MEM tarafından Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak için düzenlenen "Deprem ve Biz" konulu resim yarışması ödül törenine katıldık.Okulumuz 2-A sınıfı öğrencisi Fatma HIDIR'ı ve Resim Hocası Aysun YAĞIZ ÖNER'i başarılarından dolayı kutluyoruz.

Okulumuz 2-A ,4-A ve Özel Eğtim Sınıfları Rahmi Koç Müzesinde sergilenmekte olan "Ankara Manzarası"adlı resmi yerinde görmüş ve Atölye Çalışmasına katılmıştır.

Şbt

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri Öğretmenleri R.Gülnur FİLİZ eşliğinde 22/02/2024 Perşembe günü Hacettepe Üniversitesi Beytepe'de bulunan Biyosfer Müzesi gezisine katılmıştır.

Şbt

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri öğretmenleri R.Gülnur FİLİZ eşliğinde Sincan ilçesinde bulunan Matematik Müzesine düzenlenen geziye katılmıştır.

Şbt

20/02/2024 Salı günü saat 14.00'de MEB Talim Terbiye Kurulu Konferans Salonunda TEKNOFEST 2024 Havacılık,Uzay ve Teknoloji Festivali tanıtım konferansına katıldık.

Şbt

15 Şubat 2024 Perşembe günü okulumuz 3. sınıf öğrencileri öğretmenleri Elmas SÖZER eşliğinde Rahmi Koç Müzesine düzenlenen geziye ve sonrasında atölye çalışmalarına katılmıştır.

Şbt

Günümüzde doğal kaynakların tükenmesi, iklim değişikliği ve çevre sorunları insanlık için ciddi bir tehdit oluşturuyor. Bu projede öğrencilere doğayı korumayı aşılamayı, iklim değişikliği ile mücadele etmeyi öğretmeyi ve 20. yüzyıl becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz.  Bu amaçla başladığımız etwining projemizde okulumuzda refahı vurgulamak istiyoruz.Romanya'dan 4 ortağımız var ve projeyi anasınıfı öğrencilerimiz ile yürütüyoruz.

Şbt

Değişen  iklim  koşullarına  uyum,  su  kaynaklarının  korunması  ve sürdürülebilir  yönetiminin  sağlanması  amacıyla  2023  yılı  Ocak  ayında  Cumhurbaşkanlığımız tarafından Tarım  ve  Orman  Bakanlığı  Su  Yönetimi  Genel  Müdürlüğü  koordinasyonunda "Su Verimliliği Seferberliği" başlatılmıştır. Seferberlik  kapsamında  toplumun  bütün  kesimlerinde  su  verimliliği kültürünün  oluşturulması  hedeflenmekte  olup,  bu  doğrultuda  su  verimliliğine yönelik eğitimler verilmesi planlanmıştır.

14.02.2024 tarihinde Saat: 13:00'da Atatürk Mesleki ve  Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünde düzenlenen Su verimliliğine yönelik eğitime ilkokul 3. ve 4. sınıf öğretmenlerinin zümre başkanları olarak  katılım sağladık.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem veli toplantımızı gerçekleştirdik.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem Öğretmenler Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.

Şbt

2023-20241 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem değerlendirme toplantısına katılım sağladık.İlçe müdürümüz ve şube müdürlerinin katılımları ile Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen toplantı ile dönem değerlendirilmesi yapıldı.

Şbt

İş Sağlığı Güvenliği kapsamında Risk Değerlendirme Eğitimi Seminerine katılım sağladık.