Müdürümüz Sayın Yaşar Koçak İl Müdür Yardımcımız Sayın Yeliz Çakır, Özel Kalem Müdürümüz Sayın Murat Uluten ve Şube Müdürümüz Sayın Ayhan Yılmaz; okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

"8 Nisan Dünya Romanlar Günü Kutlamaları" çerçevesinde Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce okulumuz velilerine " Çocuk Gelişimi Dönemleri" konulu seminer,öğrencilerimize de "Teknoloji Bağımlılığı" konulu seminer verilmişştir.Programımıza İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan YILDIRIM katılıp bizi onurlandırmıştır.

Altındağ Rehberlik Araştırma Merkezi görevlileri tarafından okulumuzun bütün öğrencilerine " Psikososyal Koruma,Önleme ve Müdahale Hizmetleri" eğitimi verildi.

Okulumuz 4. sımnıfa giden bir gurup öğrencimiz ile Ankara Kalesinde yer alan Türk Pusat Müzesine ziyaret gerçekleştirdik.

Okulumuz 1. sınıf öğrencileri öğretmenleri nezaretinde Rahmi Koç Müzesini ziyaret etmiş ve düzenlenen atölye çalışmalarına katılmıştır.

"Opera Tur Projesi" kapsamında Ankara Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ziyaretine katılıp atölyeler dolaşılmış ve bir oyunun provası izlenmiştir.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Bu büyük zaferin yıl dönümünde, büyük önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, canlarını ortaya koyarak'Çanakkale Geçilmez' dedirten kahraman şehit ve gazilerimizi, saygı ve şükranla anıyoruz.

Altındağ İlçe Sağlık Müdürlüğünce personelimize "Uyuz Hastalığı" konusunda bilgilendirme eğitimi yapıldı.Dr.Emre BULUT ve Ebe Hamide ÜNAL'a teşekkür ederiz.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yılında Mehmet Akif ERSOY'u saygı ve minnetle anıyoruz.Milli Marşımızı çocuklarımızdan dinlemenin gururu paha biçilemez...

Türkiye genelinde saat 10.05'te gerçekleştirilen Deprem ve Yangın Tatbikatına biz de katıldık.Tatbikat öncesi konu hakkında bilgilendirme çalışması yapılarak farkındalık oluşturuldu.

Ankara İl MEM tarafından Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak için düzenlenen "Deprem ve Biz" konulu resim yarışması ödül törenine katıldık.Okulumuz 2-A sınıfı öğrencisi Fatma HIDIR'ı ve Resim Hocası Aysun YAĞIZ ÖNER'i başarılarından dolayı kutluyoruz.

Okulumuz 2-A ,4-A ve Özel Eğtim Sınıfları Rahmi Koç Müzesinde sergilenmekte olan "Ankara Manzarası"adlı resmi yerinde görmüş ve Atölye Çalışmasına katılmıştır.

Şbt

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri Öğretmenleri R.Gülnur FİLİZ eşliğinde 22/02/2024 Perşembe günü Hacettepe Üniversitesi Beytepe'de bulunan Biyosfer Müzesi gezisine katılmıştır.

Şbt

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri öğretmenleri R.Gülnur FİLİZ eşliğinde Sincan ilçesinde bulunan Matematik Müzesine düzenlenen geziye katılmıştır.

Şbt

20/02/2024 Salı günü saat 14.00'de MEB Talim Terbiye Kurulu Konferans Salonunda TEKNOFEST 2024 Havacılık,Uzay ve Teknoloji Festivali tanıtım konferansına katıldık.